Wie zit er achter Incontinentiezwemkleding.nl? 

Voordat ik meer vertel over het idee achter deze website zal ik mezelf eerst even kort voorstellen. Mijn naam is Michelle Maij, getrouwd met Sander en moeder van dochter Noa en zoon Fedor.
Voordat ik in 2011 de webwinkel in biologische kinderkleding "Bij Izzy" overnam, heb ik jarenlang met veel plezier in de zorg gewerkt. Dit deed ik in zowel ziekenhuizen als instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Over Incontinentiezwemkleding.nl 

In mijn webwinkel Bij Izzy verkocht ik een breed assortiment aan biologische kinderkleding, zo ook zwemluiers. Nadat ik veelvuldig de vraag kreeg of de zwemluiers ook verkrijgbaar waren in grotere maten ben ik mij hierin gaan verdiepen, ook vanwege mijn achtergrond in de zorg en mijn betrokkenheid hierbij.
En omdat ik vind dat iedereen onbezorgd moet kunnen zwemmen, dus ook mensen met een incontinentieprobleem, ben ik Incontinentiezwemkleding.nl gestart. 
Zwemluiers voor baby's en peuters zijn te vinden in onze andere shop: www.zwemluierspecialist.nl 
Nadat ik deze twee shops ben gestart heb ik Bij Izzy gesloten, ik ben nu dus gespecialiseerd in zwemluiers voor volwassenen en kinderen.
Buiten mijn webshops werk ik wisselende uren en dagen in de uitvaarbranche. 


Hieronder een foto van mijn jongste waterratje.
 
Foto