-Hebben jullie grote maten zwemluiers, zwemluiers voor volwassenen?
Wij verkopen zwemluiers en incontinentiezwemkleding in vele maten. Er is dus altijd wel iets te vinden in de door u gezochte maat. Hebben we niet uw maat op voorraad neem dan even contact met ons op. We kunnen voor u bestellen en hebben het dan binnen 2 weken binnen.
Zwemluiers voor baby en peuter kunt u vinden in onze andere shop: www.zwemluierspecialist.nl

-Zijn zwemluiers ook geschikt voor urine incontinentie?
Zwemluiers zijn gemaakt om feces op te vangen. Een zwemluier kan geen vocht opnemen. Als een zwemluier urine zou kunnen opnemen zou het ook het zwemwater opnemen en dus volzuigen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daarom zijn zwemluiers zo gemaakt dat ze feces "opvangen".
Wel is het zo dat de producten meetal dusdanig goed aansluiten (Kesvir is zowel bij de buik als bovenbenen verstelbaar) dat er een beetje urine in kan blijven hangen.
De zwemluiers van SOSecure zijn bedoelt als zwemluier maar eventueel ook te gebruiken als overbroekje (in de nacht).
Dit is wat de leverancier van SOSceure zegt over de zwemluiers:  
"de zwemluier is ontworpen om (op de huid) te dragen onder een zwembroek of badpak. Het is ontworpen om ontlasting op te vangen, maar het beschermt ook tegen een beetje urine lekkage. Het is moeilijk om aan te geven hoeveel urine het kan tegenhouden omdat iedereen anders is. Testen hebben uitgewezen dat het een kopje urine kan tegenhouden, maar dat is subjectief, het hangt er erg vanaf of het broekje correct past en er zijn andere oncontroleerbare factoren van invloed. Als u zeker wil weten hoe en wat raden we aan dit eerst thuis uit te testen. Het is heel belangrijk de goede maat aan te schaffen en het zo goed mogelijk aan uw lichaam aan te laten sluiten door middel van de verstelbare sluiting. Alhoewel ze gemaakt zijn om mee te zwemmen hebben veel klanten ons laten weten dat het ook goed werkt als overbroekje bij gewone luiers (zowel wegwerp als wasbaar) "

 
-Wat zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland verzenden wij voor €3,- de zwembroekjes voor jongens van Kesvir en alle zwemluiers van SOSecure. De overige producten verzenden we voor €6,50 als pakket (met trackandtrace) via POSTNL .
Naar België zijn de verzendkosten €6,00 voor brievenbuspost en €9,- voor pakketpost.
(Wij verzenden zo mogelijk uw artikel in een enveloppe om de verzendkosten laag te houden,maar helaas is dat niet mogelijk bij alle producten)
 
-Hoe ontvang ik mijn bestelling? 
afhankelijk van het product en het aantal ontvangt u uw producten in een enveloppe of doosje. Hier staan onze gegevens niet op vermeld, het is dus discreet verpakt voor uw privacy.
 
-Hoe snel ontvang ik mijn bestelling? 

Wij verzenden binnen 24 uur uw bestelling. Op mijn vrije dagen gaat uw bestelling nog voor 17.00 de deur uit maar ivm mijn werk in de uitvaartbranche werk ik verschillende tijden en dagen buiten de deur en kan ik dat dus niet altijd garanderen. Uw bestelling wordt wel altijd binnen 24 uur verzonden.
(Als u in het weekend bestelt dan brengen wij uw bestelling op maandag weg zodat het niet onnodig lang in de brievenbus ligt (die worden pas weer op maandag geleegd) Pakketjes kunnen wij in het weekend niet verzenden dus ook die worden op maandag weg gebracht naar de post)


 
-Kunnen we ook groot inkopen ? (voor bijvoorbeeld bewoners van een gehandicapten instelling)
Jazeker dat kan. Onze voorraad is op dit moment nog niet heel erg groot maar wij kunnen altijd voor u bestellen en leveren binnen 2 weken. Als u veel producten in 1 keer afneemt is korting mogelijk.
 
-Kan ik jullie producten ook in het echt zien, in een winkel?
We hebben alleen een online shop. Heeft u een school, woonvoorzienig of iets dergelijks en heeft u interesse in onze producten dan kunnen we bij u langs komen. U kunt hierover contact met ons opnemen.

-Hoe kan ik een product ruilen of retourneren?
U kunt een product altijd binnen 14 dagen na ontvangst ruilen voor een andere maat, kleur of ander artikel indien in voorraad. U kunt het artikel ook retourneren en het geld terug op uw rekening ontvangen. 

Neem voor ruilen of retourneren svp eerst contact met ons op. Wij horen graag de reden waarom u iets wilt ruilen of terugsturen, u bent hiertoe echter niet verplicht!
(Het kan ons wel helpen onze service nog verder te verbeteren)

Terugsturen kan naar:

Incontinentiezwemkleding.nl 
Dotterbloem 44
1441 TN Purmerend
 
Graag met een briefje of de pakbon erbij waarop u aangeeft of u wilt ruilen of uw geld terug wilt ontvangen (in dat geval helpt u ons ook door uw bankgegevens te vermelden)